Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 28 týdnů 5 dnů
Nasavrky - Pardubický kraj ve spolupráci s keltským skanzenem v Nasavrkách připravil na neděli 17. září od 10 hodin dopoledne ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Mají nový název, ale pořád jsou to ty samé vyhlášené ručně malované a foukané tradiční vánoční ozdoby, dřívě vyráběné v Horním Bradle....Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Horní Bradlo – Coronavirus a vládní opatření dopadají jako sekyra na mnohé podnikatele a živnostníky. Tradiční výrobce vánočních ozdob, který sídlí v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Nasavrky – Přemýšleli jste někdy o tom, jak asi vypadal den lovce v době našich předků? Jaké útrapy a nástrahy mohly čekat na člena kmene Bójů na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Na začátku nového roku zůstává vše při starém. Zima zatím své drápky rozhodně nezaťala, což ocení jistě každý, kdo musí obsluhovat domácí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Chladná rána nám připomínají, že babí léto už natahuje své stařecké ruce. Nemusíme ale smutnit, protože se blíží pro mnohé z nás...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim - V sobotu 4. května se od 9 hodin v sále Regionálního muzea uskuteční setkání tanečních souborů, které se zabývají plesovými...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Ve středu proběhla jarní rovnodennost a tímto dnem také oficiálně započalo jaro. Dalších 28 let bude toto roční období začíná právě 20....Celý článek »