Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Předvolební sliby jsou jedna věc a povolební realita věcí docela jinou. Než město najde finance na rekonstrukce parčíků a fontánek, bude...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Není sporu o tom, že parčík u Hotelu Centrál je zanedbaným zákoutím a zaslouží si důkladnou rekonstrukci. V tomto smyslu se právem objevil...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Parků ve městě se nachází hned několik a radnice se postupně snaží uvádět jejich mnohdy dost tristní stav do podoby, která by nevzbuzovala...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla podpořit biodiverzitu druhů vázaných na stojaté vody jen pár kroků od centra města. Jinak si ani nelze vysvětlit její...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek po osmé hodině ranní oznámila strážníkům náhodná kolemjdoucí, že v parčíku u hotelu centrál volně pobíhá jakýsi pes....Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »