Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 19 hodin
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim − Před třemi lety už jednu starou Dacii vyměnila městská policie za Toyotu Corolu. A další auto stejného typu, ale už s ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudimsko – Kradou se nejen ve městech, ale i po okolních vesnicích. Řeč je o katalyzátorech. Na pozoru by se měl mít bohužel každý, kdo nechá svoje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim - Všichni máme jistě ještě v živé paměti opakující se pohled na některé muže v černých uniformách, jak zaklekávají na neposlušné spoluobčany...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubice – Jak je důležité dobře vystihnout okamžik, kdy by se měl potomek odstěhovat „z rodného domu“. Nebo umět dopředu odhadnout, jestli společné...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Noční výjezdy k hlasitému rušení nočního klidu na Palackého třídě nebývaly dříve ničím neobvyklým. Když se však hlasitá hudba začala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Co mají společného dva symboly, které patří v moderní době neodmyslitelně k Halloweenu a grafika Dobrá kočka, která nemlsá od Václava...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim - Pátek 29. března je dnem, který utkví v hlavách dvou chrudimských strážníků na dlouhou dobu. Při nástupu na ranní směnu netušili...Celý článek »