Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Od samého počátku diskutované rekonstrukce Hotelu Bohemia se firma Homa holding, která hotel vlastní, pokoušela vyvázat z deklarované a...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 hodiny
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejdůležitějším bodem v dnešním jednání Rady města Chrudim bude, jak se postavit k řešení problematiky Hotelu Bohemia. Město Chrudim totiž...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 hodin
Chrudim – Součástí prostoru budoucích podzemních garáží před Hotelem Bohemia zamýšlí historická a letopisecká komise ponechat exemplář unikátní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Hotel Bohemia má za sebou zajímavou historii, která začíná na konci 60. let. Budovu postavili Rumuni na oplátku za dodávky z Transporty a původně se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Uběhl celý rok od chvíle, kdy starosta František Pilný (ANO 2011) poprvé promluvil o tom, že se řeší smlouvy kvůli parkovišti před hotelem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Nedokončená rekonstrukce, nebo spíše přestavba hotelu Bohemia dráždí každého obyvatele města. Někteří, jako třeba Zbyněk Kotúč, to pod...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 dnů
Starosta František Pilný nikdy nepatřil k zastáncům výstavby podzemního parkoviště. Před tím, než usedl do židle nejvyšší, bylo jeho krédem...Celý článek »