Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudimsko – Když policisté v březnu vyjížděli na základě oznámení řešit přestupek proti občanskému soužití do rodinného domu na Chrudimsku,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
ČR/Chrudim – Uživatelé konopí nejen k léčebným účelům na podzim zajásali, když Okresní soud v Chrudimi navrhl Ústavnímu soudu v Brně zrušení...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Hospodářské noviny - Prodej ej léků na předpis v USA klesl kvůli legalizaci léčebné marihuany. Podle nejnovějších studií se marihuana...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Další smažku vyhmátli republikoví policisté. V průběhu banální dopravní kontroly v neděli 13. března se dopravákům zdálo cosi podivného na...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Pardubice/Lázně Bohdaneč - Že není radno mít na zahrádce, byť jen tři vzrostlé rostliny konopí, teď už ví i 33letý muž z Bohdanečska. Na místo...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Chrudim - Až na jeden rok si může jít posedět do chládku vězeňské cely 25letý muž z Královehradecka, u kterého tady při silniční kontrole...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
iDnes - Pokud by jim mohlo pomoci, konopí by lékaři měli předepisovat i těm nejmenším dětem, nikoliv jen lidem nad 19 let, jak navrhuje ministerstvo...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Kriminálka našla u 22letého mladíka výpěstky konopí. Ze své úrody se příliš dlouho neradoval. Sotva ji zalil, kriminálka mu ji zabavila.Celý článek »