Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Ve středu před půl osmou ráno přijali strážníci oznámení od místního obyvatele, že nějaký muž si u opravovaného mostku Na Kopanici odkládá...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Pár dnů po té, co se starosta František Pilný (ANO 2011) pochlubil na sociální síti čerstvě opravenou a vymalovanou Tmavou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – V Chrudimi existují dvě legální plochy pro tvorbu graffiti od podzimu 2005 a není neobvyklé, že k nim vedou často i kroky turistů. Za celou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jak to vypadá na skateparku po roce jeho užívání? Radní si na pondělní schůzce vyslechli od dozorčí rady Sportovních areálů města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Hezkých zákoutí nabízí město opravdu hodně. Především v jarních měsících, kdy stromy nahodí první listy a rozkvetou záhony trvalek, je...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nedávný případ „znesvěcené“ zdi Na Kopanici jen nechal vyhřeznout daleko vážnější místní problém. Tím je dlouhou dobu neuklízený nepořádek...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Bývalý mlýnský náhon, který protéká středem města, byl před lety za pomoci Holanďanů z Ede nemalými náklady revitalizován. Názory na tento...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Obyvatelé města se obvykle vyznačují velmi úzkým vztahem k jeho historickému a kulturnímu dědictví. Chrudimáci jsou svým „patriotismem“...Celý článek »