Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim/Lukavice – Zajímavý vývoj nastal v kauze bahna odváženého z chrudimského náhonu u Parku Střelnice do centra Lukavice. Poté, co Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Stav náhonu lemujícího Park Střelnici je dlouhá léta předmětem diskuzí. Pravidelně se totiž mění v páchnoucí stoku a zdá se, jako by nikoho...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - Rozpočet, který na svém pondělním zasedání schválili bez větších problémů městští zastupitelé. obsahuje i řadu investic do vodních toků,...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 7 hodin
Chrudim/Vlčnov – Od začátku existovaly pochyby, jak dlouho azurově čistá voda ve vlčnovském rybníce asi vydrží. A ukázalo se, že oprávněně. Město...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Co předcházelo úhynu několika ryb v Chrudimce? Strážníci jich napočítali celkem šest. O průzkumu Chrudimky a možné příčině úhynu...Celý článek »