Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Začátkem loňského prosince si obyvatelé města mohli připomenout výročí stavby, která výrazným způsobem změnila jejich dosavadní život. Od...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 5 dnů
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 1 týden 16 hodin
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Chrudim – Další tři ze souboru soch v Široké ulici v centru Chrudimi opraví jiný restaurátor. S restaurováním začal minulý rok v dubnu restaurátor...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Poškozené vodovodní potrubí v Široké ulici, jak to celé bylo? A co bude dál?Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »