Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Černé skládky vznikají a zase zanikají. Nepořádek se obvykle objeví na nějakém dobře zastrčeném místě, kde má tvůrce skládky dobrou šanci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Kočí - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 240 tisíc korun společnosti Telmont s.r.o. Firma...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 dny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Čas od času se objeví skutek, který „nadzvedne“ všechny slušné a pořádkumilovné Chrudimáky ze židlí. Jednou je to černá skládka v lesíku u...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – Nejnovější výtvor městských „ajťáků“, mobilní aplikace s názvem „Všímálek“, dělá první, nesmělé kroky ve virtuálním světě. Mapka, na níž se...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Staré úsloví praví, že „lépe pozdě, než nikdy“. Beze zbytku ho lze použít na nejnovější výtvor zdejší radnice. Ta ústy starosty města Petra...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
S novým rokem si lidé přejí hlavně zdraví, dávají si předsevzetí, že budou jíst a žít zdravě, sportovat, nebo se jenom víc hýbat. Proč ne, zdravý...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Obyvatelé města se obvykle vyznačují velmi úzkým vztahem k jeho historickému a kulturnímu dědictví. Chrudimáci jsou svým „patriotismem“...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – O rekonstrukci sběrného dvora se ve městě hovoří již několik let. Přestože připravovaná stavba základny sanitek v sousedství stávajícího...Celý článek »