Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Neformální festival v Chrudimi založený pěvkyní Dagmar Peckovou se svého čtvrtého ročníku nevzdá. Milovníci hudby se dočkají na podzim...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim - Se zpožděním ale přece. Dlouhé rozhodování o pořádání dalšího pokračování festivalu, který si za své první dva ročníky získal množství...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Jak se chovat k dámě, může správný gentleman pochytit poměrně nesnadno. V době, kdy nám zuří feminismus postavený na hlavu, těžko hledat cestičku k...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Názory mezinárodně uznávané pěvkyně Dagmar Peckové na politickou scénu v České republice jsou dostatečně známé. Přesto se před volbami...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Nedobré vysvědčení místní cukrárně vystavila kamarádka operní divy a hlavní hvězdy festivalu Zlatá Pecka, Dagmar Peckové. Rodačka z...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Po skončení festivalu „Zlatá pecka“ nešetřili lokální politici chválou. Starosta města Petr Řezníček (SNK – ED) se dokonce nechal slyšet,...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Festival „Zlatá pecka“ je něčím, co by se mělo stát výkladní skříni kultury ve městě. Hlavním tahákem je samozřejmě mezzosopranistka Dagmar...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »