Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim - Chrudimské noviny získaly materiál, z nějž plyne že, firma Ekomonitor, která momentálně finišuje s rekultivací náhonu v Parku Střelnice,...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim/Lukavice – Revitalizace náhonu, který lemuje Park Střelnice, úspěšně pokračuje. Chodci si pomalu zvykají na uzavírky a pouze občasné průchody...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – V upravovaném náhonu Parku Střelnice se objevil bagr, který postupně odtěží část hnijícího bahna. V samotném parku také platí omezený pohyb...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Revitalizace nevábně vyhlížejícího náhonu v Parku Střelnice započne co nevidět. Vodní zdroje Ekomonitor tu budou muset odtěžit tuny...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim - Rada města Chrudim na svém jednání 23. dubna schválila vyhodnocené veřejné zakázky na stavební práce revitalizace náhonu v chrudimském...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Náhon, který začíná svůj tok jen pár kroků od zimního stadionu, pokračuje svým tokem přes letní plovárnu a rozlévá do „rybníku“ u stadionu...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Nejprve se místní radnice přetahovala s Povodím Labe o vlastnictví náhonu v parku Střelnice. Po vyjasnění majetkových poměrů, nechalo město...Celý článek »