Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 dny 4 hodiny
Chrudim – Římskokatolická farnost Chrudim pracuje s finančním přispěním města na další obnově svého majetku. Kromě už dokončeného svodu dešťové vody...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim a Pardubický kraj už poskytly dohromady Římskokatolické farnosti Chrudim na opravu kostela svaté Kateřiny přes 300 tisíc...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Římskokatolická farnost dostane na odvlhčení kostela svaté Kateřiny dotaci od Ministerstva kultury ČR, stejně jako dům Špalíček na opravu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
„Osobně zažívám poprvé, že příchod kněze do nové farnosti se těší pozornosti médií. Jsem rád, že chrudimská farnost je dlouhodobě dobře spravovaná, a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Kostelů je ve městě hned několik. Většina, ne li všechny, dostala pořádně zabrat za minulého režimu, kdy komunisté všechny pozemky, jejichž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Památkáři povolali na pomoc archeology, kteří bojují s deštěm, aby po prozkoumání terénu pomocí statických sond mohli zase jiní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Duchovní správci místní farnosti se již bezpočtu let pyšní titulem „arciděkan“. Svého času se přitom o druhém největším městě Pardubického...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jakkoli se to mnohým věřícím zdá dokonale absurdní, rozvolňování pravidel, jež zakazují jejich účast na bohoslužbách, náleží mezi ty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – O tom, že by se zdejší 43. výsadkový prapor měl rozrůst na pluk, informovalo vedení armády před několika měsíci. Pro „paragány“ to bude...Celý článek »