Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Město přidělilo nájem bytu už druhé dětské lékařce z Ukrajiny, která nastoupila do nemocnice díky úsilí primáře Davida Kasala (ANO 2011)....Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Město takové významnosti a historického kulturního bohatství potřebuje něco, co by ho jednoznačně charakterizovalo a případným návštěvníkům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – „Když zasedá parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem,“ říkal kdysi jeden americký učenec. Když zasedá chrudimské městské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Začíná se to stávat pravidlem. Ať už městští zastupitelé projednávají 30 nebo jen 16 bodů, trvá jim schůze dlouhé hodiny. V pondělí 17....Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »