Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Mají členové kontrolního a finančního výboru spadeno na Chrudimskou besedu? Chtějí se tam podívat v květnu v rámci společné exkurze....Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokus o paskvil v podobě muzea baroka nevyšel, jak uznal starosta o počínání okolo Muzea barokních soch po roce 2018. Zatímco si ale město...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – S blížící se poutí zavítá do „města tří muzeí“ mnoho návštěvníků. My jsme se vypravili incognito do Muzea barokních soch. Uvítal nás skvělý...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Jak asi bude vypadat letošní pouť? Budou pořadatelé nabízet u vstupu dětem chůdy, aby z pouti také něco měly, nebo se vše zvrhne jako v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Ve chvíli, kdy jsou kulturní akce sice omezené, přichází dlouho očekávaná vychytávka sdíleného kalendáře s názvem Chrudim DNES....Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Když se řekne rybí jarmark, každého, kdo není z Chrudimi, hned napadne, že na místě bude spousta stánků se všemožnými rybími delikatesami....Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Muzeum barokních soch je ukázkovým příkladem, jak dopadají „realizace“, pokud se projekt nedotáhne do konce. O osudu příkladně opraveného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Chrudimská beseda má nové vedení, které si zaslouží přistoupit k čistému stolu. Nejspíše i proto se na posledním jednání městského...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Vedoucí zaměstnanci firem zřizovaných městem mají minimálně jednu jistotu. Pokud budou pracovat tak, jak jim jejich chlebodárci z řad...Celý článek »