Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Město vyvěsilo informaci o záměru pronájmu neplodné půdy před sběrnými surovinami blízko přírodní památky Ptačí ostrovy. Zájemce,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Banální zprávička, jakých se za měsíc urodí nespočet a autor textu si ji druhý den nepamatuje. Takovou se zdála být informace o prodeji...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nemožné se stalo skutkem. Vedení města našlo v rekordně krátkém čase zájemce o pronájem budovy bývalé knihovny v Topolské ulici. To, co...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Budova bývalé knihovny v Topolské ulici nepatří k těm stavbám, jimiž se město může chlubit. Zanedbaná budova by zasloužila spíše demoliční...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Přestože se zdálo, že kompostéry, které město nabízí zdarma svým občanům, zůstanou úředníkům stát ve skladech, opak je pravdou. Podle všeho...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Ve třídění odpadu, textil nevyjímaje, Chrudimáci excelují. Také letos místní technické služby zveřejnily statistiku, z níž plyne, že do...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Co se vlastně děje s textilem, v jehož odevzdávání jsou prý Chrudimáci na špičce? Společnost Dimatex, jež provozuje projekt „Textielco“...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Pardubice - Až teprve záběr pořízený kamerovým systémem usvědčil zloděje, že kalhoty, které měl na sobě, jen pár chvilek před tím na sebe navlékl v...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 hodiny
Chrudim - V neděli chybělo už jenom pár minut do půlnoci, když strážníkům volala obyvatelka z Topolské ulice. Stěžovala si jim, že u nich v...Celý článek »