Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Galerie Art na Resselově náměstí pořádá v sobotu 18. dubna v 15 hodin vernisáž výstavy obrazů Jana Svobody a soch Ondřeje Svobody...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 hodina
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 6 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 7 hodin
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 5 hodin
Chrudim – Poslední setkání se sochařem, grafikem a keramikem Miroslavem Olivou v Chrudimi, v gotickém sklepení Galerie Art, vneslo ještě ...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 8 hodin
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Chrudim – Pseudonym nejvýznamnější a zároveň nejvýraznější české umělkyně 20. století Marie Čermínové najdete od pondělí 22. května pod vystavenými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Nahlédněte pod pokličku umělecké tvorby a zadumejte se nad obrazy. V chrudimské Galerii Art přichystali na jaro dvě nové výstavy. Jedna z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V Galerii Art máte možnost zhlédnout dvě nové expozice: grafiku Oldřicha Kulhánka a sochy Petera Nižňanského. Vernisáž se koná v ...Celý článek »