Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté dokázali porazit Kohouty z České Třebové nečekaně vysoko 6:1 a dvě kola před koncem nadstavbové části již nemohou...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Česká Třebová - I na ledě České Třebové se chrudimští hokejisté předvedli ve výborném světle. Svého soupeře opět přestříleli a po nemalou část utkání...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim - Ani na pátý pokus v letošní sezóně nedokázali chrudimští hokejisté překvapit českotřebovské Kohouty a byť s nimi sehráli vyrovnanou partii...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Česká Třebová - Chrudimští hokejisté mají především na hřištích soupeřů značné problémy se vstupem do zápasu. Na ledě Kohoutů tomu nebylo jinak....Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Česká Třebová - Vstup hokejistů Chrudimi do nového ročníku krajské soutěže není příliš šťastný. Po domácí ztrátě prohráli Chrudimští na ledě České...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Nová Paka – Odvetné čtvrtfinálové utkání odehráli chrudimští hokejisté na zimním stadionu v Nové Pace ve středu 28. 2. od 18,00 hodin. Po prvním...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Chrudimští hokejisté měli v prvním utkání díky lepšímu umístění po základní části výhodu domácího prostředí, a dopředu je hnaly...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 19 hodin
Třebechovice pod Orebem – A-tým odcestoval ve středu 17. ledna k dalšímu venkovnímu utkání. Tentokrát chrudimští hokejisté zajížděli na led Orebitů...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Domácí hokejisté se se svými fanoušky rozloučili s rokem 2023 vítězstvím proti bojovnému Lanškrounu. Rozhodnutí přišlo ve druhé třetině,...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Choceň – Souboj dvou tradičních týmu krajské hokejové ligy vyzněl lépe pro domácí Spartak. Hokejisté ve žlutých dresech byli od úvodní minuty týmem,...Celý článek »