Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Lešení ochranného bednění už je u budovy Regionálního muzea v Chrudimi tak dlouho, že někteří už si ani nepamatují, jak muzeum vypadalo bez...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Pardubice – Zatímco se na první pohled ve Winternitzových mlýnech dosud nic neděje, probíhají velmi intenzivní přípravné práce na jejich...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nad otázkami možné spolupráce kraje a města v kulturní a majetkové oblasti se sešli náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim - Regionální muzeum na začátku léta dokončilo zateplení a rekonstrukci budovy v Rybičkově ulici a depozitáře na Skřivánku. Tím však...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 14 hodin
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 8 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Přemýšlíte, kam zajít během svátečního volna? V Regionálním muzeu Chrudim pokračuje výstava připomínající prvorepublikové obchůdky,...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »