Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudim – Retroband Zdeňka Škvařila připravil na středu 6. prosince v Měšťanské restauraci muzea od 17. hodiny mikulášskou nadílku starších...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Muzikanti z Retro-Bandu Chrudim zvou na koncert do Měšťanské restaurace, kde se koná Josefovská taneční zábava ve spolupráci s Měšťanskou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim - Po půlroční nucené přestávce si v pondělí v Měšťanské restauraci Muzea užívali zábavy chrudimští senioři. Konala se zde další pravidelná...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim - Podzimní koncert Retro Bandu se uskuteční v úterý koncert 19. listopadu v 16 hodin. K poslechu oblíbených skladeb se sejdete...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 dny
Chrudim - V úterý 23. dubna v 16 hodin začíná ve Spolkovém domě jarní koncert chrudimského RetroBandu. Přijďte si poslechnout a zanotovat...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim -  Spolek Retro z.s. Chrudim ve spolupráci s Chrudimskou besedou pořádá v pátek 15. prosince v 16 hodin ve Spolkovém domě...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim - Ve středu 21. prosince v 17 hodin zve Chrudimská beseda všechny hudební příznivce do Spolkového domu na Vánoční koncert s RetroBandem...Celý článek »