Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Čas od času se objeví skutek, který „nadzvedne“ všechny slušné a pořádkumilovné Chrudimáky ze židlí. Jednou je to černá skládka v lesíku u...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - Ve středu před půl osmou ráno přijali strážníci oznámení od místního obyvatele, že nějaký muž si u opravovaného mostku Na Kopanici odkládá...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 4 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 1 den
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) využil na tiskové konferenci informaci o dalším připojení se města Chrudim v rámci projektu Zdravé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Pár dnů po té, co se starosta František Pilný (ANO 2011) pochlubil na sociální síti čerstvě opravenou a vymalovanou Tmavou...Celý článek »