Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 dnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Místní „buňku“ Pirátské strany vede manželka místostarosty Pavla Štěpánka Nikola. Její funkční období se však krátí, blíží se totiž volba...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Piráti nejsou, podle všeho, příliš spokojení se svým zdejším mediálním obrazem. Většinová média je buď zcela ignorují, nebo, místo zpráv o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Piráti na Chrudimsku si vyměnili vedení. Na místo charismatického a sociálně zdatného, chrudimského místostarosty Pavla Štěpánka, nastoupil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Jako naprosto paradoxní se dnes jeví proklamace některých členů radniční koalice, v nichž oznamovali větší otevřenost radnice. Minulému vedení města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Na louce u OC Tesco se opět objevil cirkus. Tentokrát jde o zaručeně originální Cirkus Berousek. Mnozí si jeho jméno spojí s oblíbeným...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 hodina
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »