Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Stanovení „Desatera problémů města“ po roce opět úspěšně skončilo a Chrudimáci mohou jen čekat, na co se v hladovém rozpočtu najde peníz....Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Den zdraví v chrudimské nemocnici sice skončil, ale rozpačité pocity zůstávají. Velká část účastníků zmiňuje jeden velký nedostatek –...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim – Zhruba dvě stovky lidí se v pondělí sešly ve Velkém sále Muzea, aby diskutovaly o otázkách, které trápí každého...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Chrudim – Z probíhajících průzkumů, které organizuje i Sociologický ústav Akademie věd, vyplývá, že stále více lidí si uvědomuje, že klima se...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 8 hodin
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »