Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 18 týdnů
Hrochův Týnec/Podbor - Ve čtvrtek kolem 17. hodiny zatím neznámý řidič způsobil havárii, když zde na železničním přejezdu přerazil závory. Bylo to...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Ve středu před polednem si strážníkům přišel stěžovat muž, že na přejezdu v Pardubické ulici projel vlak a závory zůstaly nestažené „...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – O akutní pomoc žádá policie svědky dopravní nehody, při které se střetla sanitka s osobním automobilem při průjezdu světelnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – V úterý 30. listopadu řešili strážníci zapeklitou situaci v chrudimské nemocnici. Sanitka sem totiž zavezla na ošetření z Chrasti muže,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Slatiňany – Občas vyjedou strážníci i na pomoc majitelům zvířat na útěku. Jenom v Chrudimi se to stalo tento rok hned několikrát. Připomenout...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Pro mnohé jde jen o oblíbenou zkratku, zaměstnanci Vodafonu však tudy pravidelně cestují do práce. Železniční přejezd v Průmyslové ulici se...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim/Pardubice – Modernizacemi a obměnami prochází samozřejmě i vozový park Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje. V pondělí 21. ledna...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Předražená cyklostezka, kterou kolaři ve velké míře spíše ignorují dostane v těchto dnech svou finální podobu. Začíná totiž stavba...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Cyklostezek v kopcovitém reliéfu města není nikdy dost. Co na tom, že někteří kolaři suverénně nevyužívají ty, které již existují a v...Celý článek »