Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Starý sběrný dvůr nevyhovoval už léta. Není proto divu, že město přistoupilo k jeho rekonstrukci a podstatně přitom rozšířilo i kapacitu....Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Sběrný dvůr se rozroste a projde modernizací. V souvislosti s těmito pracemi však dojde také k částečnému omezení provozu a o prázdninách...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Problematika svozu a likvidace bioodpadu ve městě byla už v Chrudimských novinách diskutována. Před třemi lety město zjišťovalo, zda...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Od dubna se změní otevírací doba chrudimského sběrného dvora s Re-use centrem a také se rozšíří jeho nabídka. Dosud totiž nebylo možné...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Není to zrovna málo, kolik město Chrudim každoročně prodělává kvůli nízkému poplatku za svoz komunálního odpadu, který prosadili Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Projekt, který má místního jinak nic moc nedělajícího pirátského místostarostu Aleše Nunváře katapultovat do poslanecké sněmovny, a sice...Celý článek »