Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim - Prvoligový ročník inline hokeje je u konce, dva nejlepší z každé skupiny si to o celkový primát rozdají ve vzájemném souboji v Poličce. O...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Pardubice - O minulém víkendu vyvrcholila jedna z divizí druhé nejvyšší inline hokejové soutěže, ve které působí i dvě chrudimská mužstva....Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim - Hokejová sezóna je definitivně u konce, na řadu přichází příznivci kolečkových bruslí. O minulém víkendu se rozjela první liga inline...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Extraligová sezóna 2017 pomalu ale jistě míří ke svému konci. Zbývá odehrát posledních pět duelů, které se všechny uskuteční o víkendu v...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Pardubický kraj pomůže městu Chrudim vylepšit zázemí šaten na zimním stadionu. Návrh ještě musí oficiálně na svém červnovém jednání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Zahájení stavby nového sjezdu ke sportovištím v Klobásově velká část veřejnosti uvítala. Radují se především obyvatelé domků z okolí „...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim - KRASO CHRUDIM, z.s. Vás srdečně zve v sobotu 5.1.2019 od 8 do 20 hodin na VIII. ročník krasobruslařského závodu. Přijďte fandit chrudimským...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim - Poslední utkání v elitní fázi Ligy mistrů body do tabulky nepřineslo. Kairat si v prvním poločase vytvořil tříbrankový náskok,...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim - Úvodní krok se chrudimským futsalistům vydařil, v souboji s běloruskou Lidou zvítězili výsledkem 4:0 a v tabulce elitní fáze...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim - Los elitní fáze Ligy mistrů rozhodl. V polovině listopadu dorazí do Chrudimi Kairat Almaty, Pescara a Lida. Ze čtyřčlenné skupiny...Celý článek »