Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 9 hodin
Chrudim – Po dlouhé době se bude moci Chrudim pyšnit další významnou sochařskou prací, která svou kvalitou navazuje na zdařilou sochařskou realizaci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Děti slaví a rodiče jistě s nimi. Konec školního roku je tu, začínají dva měsíce letních prázdnin. Utečou, jako voda. Před dvěma měsíci...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Jedním z bodů únorového jednání chrudimských zastupitelů byl návrh Pirátů na odejmutí čestného občanství města Chrudim Josifu Vissarionovičovi...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou konečně tu! Ale, jak říká novinář Jindřich Šídlo, utečou tak rychle, že se ani nenadějeme. V této chvíli však pro děti platí...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Žumberk – Kontroly provozů, které zpracovávají maso, jsou poměrně časté. Na výrobny potravin se zaměřuje, krom krajské hygienické stanice, také...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Po roce se do města opět vrací zahájení automobilového závodu, který dělí veřejnost na příznivce a odpůrce upravených vozů. V sobotu 15....Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Žumberk - V pátek těsně před polednem sem vyráželi hasiči k havárii auta, které narazilo přímo do stromu. Nehoda se odehrála poblíž...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim/Praha - Ve věku nedožitých 86 let zemřel v Praze po delší nemoci zakladatel a předseda Ligy proti rakovině, významný český vědec, profesor...Celý článek »