Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Po měsících příprav a vybírání těch nejlepších nápadů obyvatel k realizaci prostřednictvím projektu participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim − Další důkaz o tom, že si chrudimské děti nemají kde hrát: Chrudimská městská policie obdržela hlášení, že někdo počmáral kašnu na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Vnitroblok sídliště Dr. Víta Nejedlého je snad obýván jen samými odpírači. Ne snad protikovidových opatření vlády, ale nápadů místní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Lázně Bohdaněč – Městská policie má mezi místními dobrou pověst, protože pro ně koná dobré skutky. Na pouliční konzumenty alkoholu má ale posvíceno...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Zeleně je prý ve městě příliš málo. Nebo je jí také až moc a doslova leze lidem do bytů. Záleží na tom, koho se tazatel ptá. Většina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Dokončované přednádraží je stále předmětem diskusí. Chrudimáci se nejčastěji pozastavují nad tím, že nový mobiliář sice bude oku lahodit,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – V pondělí 25. května se nejen otevírají chrudimské školky, ale zasednou také po delší pauze místní politické špičky, městští zastupitelé....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Nejen podomní prodejci, ale i docela jiná sorta lidí se snaží přijít snadno k penězům na úkor důvěřivých a často i naivních obyvatel města...Celý článek »