Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
Chrudim – V úterý 14. listopadu v 19 hodin můžete v Divadle Karla Pippicha v Chrudimi zažít divadelní vtipnou tragikomedii Floriana...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Velká scéna Divadla Karla Pippicha v Chrudimi se stane 19. prosince v 19 hodin místem pro uvedení komedie britského autora Davea...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim − Představení Dvořákovy opery uvádí operní studio Konzervatoře Pardubice a Symfonický orchestr Konzervatoře Pardubice v pátek 13....Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Slavnostní program zahájí v pátek 22. října nejčastěji v Chrudimi uváděná divadelní hra Bůh masakru v hlavní roli s ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – V Divadle Karla Pippicha se v úterý 3. března v 19 hodin sejdou příznivci folkové hudby na koncertě skupin Strunovrat a Kantoři. ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »