Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 6 dnů
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 1 týden 13 hodin
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 15 hodin
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Postup při opravě poškozené sochy kapucína se teprve řeší, strážníci už ale policii poskytli záznamy z kamer a autor instalace poslal...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Pár dnů po té, co se starosta František Pilný (ANO 2011) pochlubil na sociální síti čerstvě opravenou a vymalovanou Tmavou...Celý článek »