Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 3 dny
Chrudim – Vážná dopravní nehoda se v pondělí 27. března stal na místním obchvatu. Překvapivě náklaďák neskončil v ve střetu s jiným autem na oblíbené...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Další nehoda, při níž hrálo roli s největší pravděpodobností nedodržení přednosti v jízdě, se udála v pondělí 27. února na známém sjezdu z...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Další nehoda na křižovatce výjezdu z první části městského obchvatu omezila ve středu 18. května dopravu. Stalo se tak po týdnu od jiné...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - První dokončená část obchvatu města v těchto dnech řidičům přidělává mnoho vrásek na čele. V posledním týdnu se zde staly hned tři vážné...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - V neděli po 15. hodině se na silničním obchvatu v Topolské ulici, střetla hned tři osobní auta. Na místě zasahovaly záchranné...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »