Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Místní obyvatelé jsou na historii svého města právem hrdí. Důkazem byly velkolepé oslavy první písemné zmínky v roce 1055 v Kosmově kronice...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Většina lidí se bez jakéhokoliv sporu shodne na tom, že existují prostory, které svým charakterem vylučují určité činnosti. Málokterý muž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že druhé největší město Pardubického kraje a svého času též „východočeské Athény“ disponovalo v dobách dávných výraznými a...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, budova takzvané „nové radnice“ bude v příštím roce podrobena důkladné rekonstrukci. Na tom by nebylo...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Chrudim - Rada města rozhodla o rozšíření Chrudimského pantheonu ve vestibulu Muzea o dvě další busty významných chrudimských osobností....Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Rada města "posvětila" letošní rozšíření pantheonu ve vestibulu Muzea o dvě busty významných chrudimských osobností, a to...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Přelouč - Do budovy nové radnice za sto milionů se v tomto týdnu přestěhuje zdejší městský úřad. Pro občany Přelouče tak po letech skončí dosavadní...Celý článek »