Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 1 den
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se vyjádřil, že by byl rád, kdyby k průlomu v řešení opuštěného Hotelu Bohemia Chrudim došlo ještě za...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Stát, potažmo města, žijí primárně z daní, které vyberou od občanů. Nejde o nic, co by si člověk mohl zvolit – zaplatím/nezaplatím. Daně a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Prakticky bez povšimnutí opozicí se rok s rokem sešel a radniční koalice mohla v listopadu loňského roku oslavit dvanáct měsíců svého...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Piráti se na svém facebooku pochlubili, jak se jim rekordně podařilo navýšit investiční část rozpočtu města Chrudim na rok 2020 o 44 %, na...Celý článek »