Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Když se řekne Na Výsluní, někoho možná napadnou turnaje v petanqu, oblíbená hospoda, nebo rok staré sliby pirátského místostarosty Aleše...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Najít společnou řeč s podnikateli a zástupci firem, jež na území města podnikají, nemusí být právě snadné. Mnohdy jde o zhola nemožnou, až...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Při zasedání zastupitelstva dne 16. září 2019 chrudimská koalice schválila změnu jednacího řádu zastupitelstva, která umožní podávat dotazy na...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 20 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »