Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Ve středu krátce po jedenácté vyjeli strážníci na oznámení prověřit podivně se chovajícího muže v Nerudově ulici, který měl být ozbrojen....Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Většina obyvatel města má v živé paměti situaci, která nastala v okamžiku, kdy probíhala modernizace místního vlakového nádraží. Lokálky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Školní rok nám úspěšně začal, děti prozatím chodí do vzdělávacích ústavů – než je strana a vláda opět pozavírá, protože se blíží chřipková...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje je sice srdnatě ignorováno oficiálními krajskými informačními kanály, přesto se může pochlubit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim/Pardubice - Správa železnic se chystá opravit propustek ve Slatiňanech na traťovém úseku směrem na Chrudim. České dráhy tak musejí na období...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
V roce 1845 byla zprovozněna železniční trať Praha - Olomouc a město Chrudim odmítlo být její součástí. Důsledky tohoto rozhodnutí se...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim/Pardubice – V krajském městě v minulých dnech začala velká přestavba přednádraží. Pro Chrudimáky z toho plyne ale i jedna příjemná skutečnost...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Pardubice – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) svým podpisem stvrdil smlouvu o zajištění stabilního financování regionální železniční osobní dopravy i...Celý článek »