Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Až na čtvrtý pokus stačila oběma týmům řádná hrací doba, i když to vypadalo, že by se mohl scénář předchozích třech utkání opakovat....Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Choceň - První vysoká výhra Chrudimi ve čtvrtfinále play off nebyla náhoda. Vítěz nadstavbové části v souboji s Chocní dokázal také podruhé zvítězit...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim - Také ve druhém zápase nové sezony dokázali chrudimští hokejisté zvítězit. Na ledě Chocně rozhodli až ve třetí třetině, ve které nasázeli do...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Choceň - Ještě ve 44. minutě prohrávali Chrudimští v Chocni 0:3 a vše nasvědčovalo tomu, že čtvrtfinálová série bude ve středu pokračovat. Jenže...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim - Drama do poslední minuty nabídlo druhé čtvrtfinálové klání na chrudimském ledě. Chocenští byli téměř dvě třetiny ve vedení, ale Chrudim...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Choceň - Chrudimští hokejisté nezažívají zrovna ideální období. Výsledkem je dalších osm inkasovaných branek oproti jediné vstřelené na ledě...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim - Poslední zápas KLM v tomto roce sehráli chrudimští hokejisté na domácím ledě s Chocní. Proti čtvrtému celku tabulky vedli od deváté minuty...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Choceň - I přes hodně nepovedený vstup do zápasu, kdy Chrudim prohrávala po dvou minutách už 0:2, dokázali Chrudimští hokejisté zabojovat, do konce...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 2 dny
Chrudim - Chrudimští hokejisté se v rámci 3. kola Východočeské ligy postavili na domácím zimním stadionu tradičnímu rivalovi z Chocně. Po úvodní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Třetí domácí utkání v řadě přineslo úvodní porážku Chrudimi. Proti Chocni museli domácí od začátku dotahovat, manko se jim smazat...Celý článek »