Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Pomoci potřebným se dá různými způsoby. Někdo do natažené ruky bezdomovce vloží dvacetikorunu s vědomím, že ji nebožák pravděpodobně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Češi po kruhových objezdech jezdit neumí. To, co v zahraničí spolehlivě funguje jako urychlovač dopravy, v našich luzích a hájích se stává...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Východočeské Athény se dají stejně dobře označit za město, v němž na každém druhém kroku lze narazit na obchod s oblečením, stejně dobře...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Město se může pochlubit dlouhou tradicí židovského osídlení, které však brutálně uťala Druhá světová válka. Přesto na tyto obyvatele...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Přestože mnozí řidiči na území města srdnatě porušují dopravní předpisy a jezdí rychlostí vyšší, než se smí, střety s chodcem a vážné...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Opravy plynovodu, které v nedávné době omezily dopravu na Palackého třídě a části Nového města, budou pokračovat i v červnu. Pro chodce i...Celý článek »