Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 18 týdnů
Moravská Třebová - Hokejisté Chrudimi i ve druhém letošním utkání s Moravskou Třebovou dokázali zvítězit. V duelu na ledě Slovanu dvakrát prohrávali...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim - Okresní derby mezi Chrudimí a Hlinskem vyneslo domácím hokejistům druhou porážku v řadě. Po direktu na ledě České Třebové padli s Hlinskem...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim - Chrudimští hokejisté nastoupili po vyřazení z play-off do semifinále Poháru Vladimíra Martince a proti juniorce Havlíčkova Brodu předvedli...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté nedokázali navázat na středeční kanonádu, kterou si vynutili dnešní rozhodující zápas, a jediný vstřelený gól na...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Litomyšl - Za pět minut dvanáct si vzpomněli hokejisté Chrudimi na hru, která jim po základní části vynesla pozici lídra KLM a deklasovali domácí...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté se přesvědčili, jak krutý může být hokej. Od poloviny do té doby naprosto vyrovnaného zápasu začali svého...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Litomyšl - Poté, co chrudimští hokejisté ovládli základní část Krajské hokejové ligy Pardubického kraje, se jim podařilo před vlastními fanoušky v...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Choceň - Chrudimští nastoupili proti torzu domácího Spartaku v plné síle a od první do poslední minuty na ledě kralovali. Na choceňského Josku...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté nedokázali navázat na výborný výkon z České Třebové a po hře plné chyb museli v utkání s okresním rivalem celý zápas...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté na choceňském ledě dvakrát prohrávali, ale také dvakrát vedli, a to ještě ve 46. minutě o dvě branky 5:3. Vedení se...Celý článek »