Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 15 hodin
Chrudim – Od pátého července oživuje celé chrudimské náměstí a plácek před Balustrádou stylová Baringotka. Je příkladem toho, že když se chce,...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Letos v dubnu už uběhlo právě deset let od začátku archeologického průzkumu, kdy byla v místech plánovaného parkoviště před Hotelem Bohemia...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »