Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 19 hodin
Chrudim – Výstava, která odhalí zajímavá překvapení o řece Chrudimce, byla otevřena v Regionálním muzeu Chrudim a bude zde až do 2. července....Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Výstavní síň Pod Širokými schody nabídne všem zájemcům pohled do světa vážek. Pracovníci Vodních zdrojů Chrudim připravili vernisáž výstavy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
První Adventní neděle přinesla po dlouhé době sněhovou nadílku. Odpoledne končila ve výstavní síni Pippichova divadla výstava Zelený ostrov. Dernisáž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim - Cyklus cestopisných přednášek pokračuje v pátek 6. prosince v 18 hodin ve Vodních zdrojích Pod Širokými schody. Altaj -...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Kdyby mi ve čtvrtek 2. března dopoledne nezavolal galerista, že bychom se mohli sejít na vernisáži v divadle, ani bych o ní nevěděl. Do Škrovádu...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - V letošním roce bude už čtvrtým rokem pokračovat projekt Výstavní síně v Chrudimi. Jako první se představí ve čtvrtek 7. února...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - Další výstavu, která mapuje současné mladé umění v chrudimské Výstavní síni tentokrát připravila kurátorka Katka Tučková společně s Radimem...Celý článek »