Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 1 den
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Chrudim – Konečně přišel den, kdy se chrudimská interna trochu vzpamatovala z personální krize a může být po mnoha měsících alespoň částečně opět...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) zveřejnil po včerejším jednání krajského zastupitelstva bombastickou zprávu. Otevřit by se opět měla...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Chrudim – Personál v Chrudimské nemocnici pečuje o pacienty „zkrachovalé interny“ už přes rok. Kam se celá věc od července 2022, kdy byla...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubice/Chrudim – Rok po odchodu primáře Tomáše Tomka z chrudimské interny to vypadá na zázrak. Před několika dny se podle zprávy z nemocnice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Záchrana chrudimské nemocnice je oblíbeným volebním tématem chrudimských komunálních politiků napříč politickým spektrem. Mluví se o snahách...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Navzdory již šířící se petici za zachování plného chodu chrudimské nemocnice se má od prvního července úplně uzavřít lůžkové oddělení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Chrudimská nemocnice „se rozpadá před očima“. I to zaznělo v diskusi na včerejším jednání zastupitelstva. Zářijové omezení provozní doby na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Pardubice/Chrudim – Nemocnice Pardubického kraje od 19. března ruší možnost přítomnosti další osoby (doprovodu rodičky) u porodu. Toto opatření je...Celý článek »