Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 5 dnů
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 18 hodin
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 4 dny
Chrudim – Rada města Chrudim schválila, aby se starosta František Pilný (ANO 2011) a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) vydali společně do...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 5 dnů
Chrudim – V rámci každoroční akce Dne zdraví se bude konat v Chrudimské nemocnici ve spolupráci s chrudimským Zdravým městem a Místní agendou 21...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Chrudim – O nafukovací hale se uvažovalo už v roce 2019. Jednání s Pardubickým krajem a zdejším gymnáziem ale k ničemu nevedlo a město bylo odmítnuto...Celý článek »