Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim -  Spolek Retro z.s. Chrudim ve spolupráci s Chrudimskou besedou pořádá v pátek 15. prosince v 16 hodin ve Spolkovém domě...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim - Ve středu 21. prosince v 17 hodin zve Chrudimská beseda všechny hudební příznivce do Spolkového domu na Vánoční koncert s RetroBandem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Chrudim – V úterý 20. února v 17 hodin začíná ve Spolkovém domě koncert Retro-Bandu, plný známých, ale téměř zapomenutých melodií různých...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 3 dny
Chrudim – Přemýšlíte, kam zajít během svátečního volna? V Regionálním muzeu Chrudim pokračuje výstava připomínající prvorepublikové obchůdky,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 hodina
Chrudim – Retroband Zdeňka Škvařila připravil na středu 6. prosince v Měšťanské restauraci muzea od 17. hodiny mikulášskou nadílku starších...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 5 dnů
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi, jehož zřizovatelem je Pardubický kraj, hledá s nástupem od prvního září nového zaměstnance na pozici, které...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 3 dny
Chrudim – O tradici chrudimského školství se dozvíte na probíhající výstavě v Regionálním muzeu Chrudim. Nejstarší školní budova sice již svému...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Muzikanti z Retro-Bandu Chrudim zvou na koncert do Měšťanské restaurace, kde se koná Josefovská taneční zábava ve spolupráci s Měšťanskou...Celý článek »