Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 2 hodiny
Heřmanův Městec - Výstava autorských fotografií Jana Kočičáka Kočího s názvem Když tváře mluví probíhá do 1. října v Galerii Dvojdomek. Můžete...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Heřmanův Městec – Výstavu obrazů Petra Langra pořádá Galerie Dvojdomek /Havlíčkova 806/. Expozici můžete navštívit do 26. března. Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Heřmanův Městec – Výstava Marie Mannové „Ozvěny času“ bude k vidění od 20. srpna do 18. září v Galerii Dvojdomek. Výstava obrazů technikou voskové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Heřmanův Městec – Galerie Dvojdomek pořádá v pátek 15. července v 17 hodin vernisáž výstavy Unie výtvarných umělců Pardubického regionu. Pestrá...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Heřmanův Městec – V neděli 12. prosince končí v Galerii Dvojdomek XVI. výstava betlémů nazvaná "Andělské Vánoce". Otevřena je od 9 do 17...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Heřmanův Městec – Výstavu fotografií Jana „Kočičáka“ Kočího můžete navštívit v Galerii Dvojdomek až do 4. července. Výstavní prostory jsou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Heřmanův Městec – Přijměte pozvání na výstavu v Galerii Dvojdomek, kde se potkají fotografie Otakara Volejníka s kresbou Štěpána Bonaventury....Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Heřmanův Městec – V sobotu 15. srpna byla v Galerii Dvojdomek otevřena výstava tvorby heřmanoměsteckého výtvarníka Libora Krejcara. V ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Heřmanův Městec – Galerie Dvojdomek pořádá výstavu fotografií Alžběty Kopecké. Výstava je otevřena ve středu a v pátek od 14 do 17 hodin, o víkendu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Heřmanův Městec – Dříve avizovaná a zrušená beseda se světoznámým fotografem Robertem Vanem dostala nový termín. Uskuteční se v pátek 26. června v...Celý článek »