Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Heřmanův Městec – Sedmým rokem se konají vánoční trhy v heřmanoměstecké sokolovně /Jiráskova 533/. Na neděli 26. listopadu jsou připraveny...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Pardubice – Prostor zabere výstava světelných dekorací a město na to dokonce přispěje z veřejných peněz. Na valech pardubického zámku se od...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) potvrdil, že se letos vánoční trhy po zkušenostech z minulých let přesunou z Klášterních zahrad zpět na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – I když už to žádné coronavirové protiopatření nevyžaduje, od pondělí se vánoční trhy konají opět místo na Resselově náměstí v Klášterních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Chrudimská beseda připravila vánočně laděný týden v Klášterních zahradách v Chrudimi. Od pondělí 19. prosince až do pátku 23....Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – O vánoční atmosféru Chrudimáci nepřijdou. Kvůli vládním opatřením se sice zrušily vánoční trhy, město Chrudim však stánky s rozestupy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Pardubice/Chrudim – Na prodej vánočních stromků, kaprů a jmelí se zákaz prodeje na vánočních trzích nevztahuje. Adventní věnce můžete sice bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Zatímco současně některá města přesouvají další kulturní akce opět do on-line prostoru, město narychlo uspořádá vánoční trhy, než to „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Pardubický kraj – Poklidnou vánoční atmosféru můžete načerpat i jinde než na Pernštýnském náměstí, kde se letos tradiční vánoční trhy konat nebudou....Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Vánoce se blíží s nimi i oblíbené trhy na Resselově náměstí. Není proto divu, že dosluhující městští radní na jednom ze svých posledních...Celý článek »