Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
PARDUBICE – TECHNOhrátky a také jejich sesterský projekt ZDRAVOhrátky letos předčasně končí svůj program! Úspěšnou seznamku s technickými a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Střední průmyslová škola v Chrudimi má za sebou úspěšný školní rok. Stejně jako na dalších školách si dnes žáci převzali...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Radikální proměna sklepení se uskutečnila na Střední škole zdravotnické a sociální v Chrudimi. Podmáčené a plesnivé sklepy se...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Zpopularizovat středoškolské vzdělávání v oblasti technických oborů měla akce organizovaná Pardubickým krajem s názvem Technohrátky. Ve středu 25....Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Únor bílý, pole sílí. S troškou tolerance by se dalo říci, že začátek druhého měsíce roku opravdu přináší polím, lukám a lesům kýženou...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Kratičký únor nám pomalu končí a s ním by mohla naše kraje opustit i zima, která stále ještě odmítá odevzdat vládu jaru. Přestože jsou...Celý článek »