Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i obvyklé starosti s obstaráním potřebného „vybavení“. Kapra lze koupit před některým ze...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Chrudim/Pohled - Toužíte po vánočním stromku a nechce se vám utrácet tolik, kolik za něj požadují prodejci ve městě? Zkusit teď můžete koupit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Dobrých zpráv je v této nelehké době jako šafránu. Většina médií v honbě za větší čteností přiživuje paniku a informuje o údajných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Východní Čechy/Pardubický kraj –⁠ Že náměstí ve Skutči ještě zeje prázdnotou a vhodný strom se teprve hledá, asi nikoho nepřekvapí, ale...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Zdejší městské lesy patří k těm, v nichž sucho a následně též kůrovec řádí mírou nevídanou. Celé desítky stromů tak umírají a dříve lehce...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Kontrolní výbor rady je jedním z nástrojů, jímž lze dohlížet třeba na hospodaření v městských firmách a institucích. Výboru „velí“ obvykle...Celý článek »