Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Fronty aut až k hospodě Na Růžku a netrpěliví řidiči. Tak v současné době vypadá centrum města prakticky v kteroukoliv denní dobu. Letošní...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 16 hodin
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Přemýšlíte, kam zajít během svátečního volna? V Regionálním muzeu Chrudim pokračuje výstava připomínající prvorepublikové obchůdky,...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 15 hodin
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 3 dny
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi, jehož zřizovatelem je Pardubický kraj, hledá s nástupem od prvního září nového zaměstnance na pozici, které...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 5 dnů
Chrudim – O tradici chrudimského školství se dozvíte na probíhající výstavě v Regionálním muzeu Chrudim. Nejstarší školní budova sice již svému...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 6 dnů
Chrudim – Další tři ze souboru soch v Široké ulici v centru Chrudimi opraví jiný restaurátor. S restaurováním začal minulý rok v dubnu restaurátor...Celý článek »