Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim se v úterý 9. června 2020 stala jedním ze sto sedmdesáti míst v republice, kde Milion chvilek obviňoval před početnými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Reflex - Ještě v sobotu 16. listopadu 2019 kolem poledne mohl Andrej Babiš doufat, že červnová, téměř třistatisícová demonstrace na Letné byla...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Velká demonstrace na Letné, která začne už za pár hodin, je věc, která Andreje Babiše opravdu hodně trápí, ač navenek tvrdí opak. On sám si vždy přál...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
PŘEHLED / Zatímco politici hnutí ANO kritizují kabinet Petra Fialy (ODS) za drahé potraviny, holding Andreje Babiše (ANO) má na určování cen zásadní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Před pětasedmdesáti lety uchvátila komunistická strana veškerou moc v zemi, zavedla diktaturu stranické byrokracie, kult osobnosti Stalina a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Andrej Babiš vyzval krátce před volbami voliče, aby si při téměř beznadějném kurzu vsadili na jeho výhru. Poslechly ho tisíce lidí a utopily několik...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Toxicita Andreje Babiše v tuzemské politice je možná ještě mnohem větší, než se dosud zdálo. Informace, které řešila vláda na svých jednáních, se s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Nejvyšší kontrolní úřad tento týden zveřejnil svoji výroční zprávu za loňský rok, ve které mimo jiné poukazuje na problém neudržitelnosti veřejných...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Zatímco dříve byly venkovské prodejny na mnoha místech po postupném rušení pošt a hospod jediným centrem, kde se ještě něco dělo, a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nově natřená výlepová plocha nezůstala dlouho prázdná. U schodů pod Širokou ulicí, kde se denně mihnou stovky lidí, k tomu přímo vyzývala a...Celý článek »