Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Řidiče čekají změny, které mnohé nepotěší. Navrhla je Správa a údržba silnic Pardubického kraje prý kvůli omezení tranzitu. Čtvrtý květnový...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Orel/Slatiňany – V pondělí o půl dvanácté zmizely zákazové značky a obchvat kolem Slatiňan se stal průjezdným. Hejtman Martin Netolický (ČSSD) sdílel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Od jara do podzimu zaznamenala policie v úseku chrudimského obchvatu mezi obcemi Orel a Slatiňany celkem 8 řádění, která skončila...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Orel/Slatiňany – Stavba obchvatu na silnici 1. třídy číslo 37 pokračuje do zdárného konce druhé etapy. Pracovníci jsou na svých místech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim/Vlčnov/Slatiňany – Kvůli postupující stavbě obchvatu je naplánovaná už od této středy uzavírka na silnici mezi obcí Slatiňany a Vlčnovem....Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 22 hodiny
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »