Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – K předvánoční době již neodmyslitelně patří setkávání se v atmosféře Vánoc na výstavách v Zahradnictví Mikan na Blehovsku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubický kraj/Bojanov – Přestože se Ředitelství silnic a dálnic pochlubilo, kolik tun soli během posledních 24 hodin vysypalo na dálnice a silnice...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Pardubice – V sobotu vyjede po roce znovu vánočně vyzdobený trolejbus, aby vykouzlil úsměv na tváři nejen dětem a zahájil vánoční atmosféru. Od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Svého času místní veřejností hýbala kauza zvaná „discgolf“. Novou atrakci, údajně celosvětově uznávaný a populární sport, chtělo město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Není sporu o tom, že náhon v parku Střelnice je po náročné a nákladné rekonstrukci pastvou pro oko. Zbývá sice vyřešit dílčí problémy, mezi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Některé mosty nejsou právě v nejlepší kondici. Vlastně se dá říci, že jen těžko ve městě vybrat nějaký, který by byl v perfektním stavu....Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – První víkend roku 2020 je před námi, někomu z nás končí dovolená, dětem pomalu prázdniny. Přiblížila se tradiční tříkrálová sbírka,...Celý článek »